Televisie over glasvezel
is een beleving

Video on Demand

Films bestellen via uw TV

Live vanuit de huiskamer eenvoudig kiezen uit ruim 1.500 films, series en documentaires. U rekent per film af en kunt deze dan 24 uur lang onbeperkt bekijken!

Video on Demand

Lees meer

Interactieve TV recorder HD

Live pauzeren, terugspoelen, doorspoelen en weer afspelen, maar ook direct opnames plannen. Hét gemak van digitaal opnemen.

Personal Video Recorder

Lees meer

Uitgebreid zenderoverzicht

Televisie; digitaal, analoog, interactief, 3D of HD? Via glasvezel kan het allemaal.

Concepts biedt een zeer uitgebreid pakket aan mogelijkheden om televisie kijken tot een genot te maken. Radio luisteren via uw glasvezelverbinding is uiteraard ook geen enkel probleem. Dus wat u ook kiest, via glasvezel heeft u het altijd haarscherp.

Uitgelicht

uitzending gemist

Uitzending Gemist

Uw favoriete programma gemist? Met ‘Uitzending Gemist’ kunt u tot 10 dagen programma’s van Nederland 1, 2 en 3 maar ook alle RTL-zenders, Net5, SBS en Veronica in perfecte kwaliteit terugkijken op uw tv*.

Geïnteresseerd?

Bekijk hier onze abonnementen en kies dan ook voor Interactieve TV met Uitzending Gemist.

* Voor sommige programma's kan een vergoeding gevraagd worden.
buienradar

Volkskrant, Buienradar, NU.nl

Een vakantie boeken, de meest actuele weersvoorspelling bekijken of gewoon het nieuws lezen. Dat kan haarscherp en gewoon thuis op de bank via uw TV. Via het Interactieve TV bieden wij u: Buienradar, Rabobank TV, NU.nl, Telegraaf, Telesport, Prive en Autovisie.

Geïnteresseerd?

Bekijk hier onze abonnementen en kies dan ook voor Interactieve TV.

hyves

Digitaal High Definition

Met HD televisie wordt televisie kijken een nog intensere beleving. Standaard worden in het Interactieve TV de zenders Nederland 1, 2, 3 en alle RTL zenders doorgegeven in HD. Daarnaast ook diverse buitenlandse zenders zoals Eurosport, Arte en ARD. Dit kunt u uitbreiden met het HD pakket. Dit pakket biedt het breedste aanbod aan zenders in de hoogste kwaliteit.

Geïnteresseerd?

Bekijk hier onze abonnementen en kies dan ook voor Interactieve TV met Digitaal HD.

Fox Sports Eredivisie

Fox Sports Eredivisie

Fox Sports Eredivisie brengt de leukste voetbalprogramma’s met de beste presentatoren en kenners live bij u in de huiskamer op maar liefst 4 kanalen die standaard in High Definition worden uitgezonden. Daarnaast kunt u via Wedstrijd Gemist alle wedstrijden tot 10 dagen terug bekijken op momenten dat u dat wenst!

Geïnteresseerd?

Bekijk hier onze abonnementen en kies dan ook voor Interactieve TV met Fox Sports Eredivisie.

Ons unieke TV menu

Het TV menu van Concepts is verbeterd en daardoor nog gebruiksvriendelijker. Het menu is doorzichtig, waardoor u het televisiebeeld full screen kunt blijven volgen, terwijl u door het menu navigeert.

Elektronische Programma Gids

Ons menu bevat o.a. een Elektronische Programma Gids (EPG). Een overzichtelijke gids waarmee u tot een week vooruit kunt zien wat er op televisie komt. Ook kan de gids u helpen herinneren wanneer uw favoriete serie begint. Zo hoeft u niets te missen.

Uniek Mozaiekkanaal

Een zeer bijzondere feature die inmiddels voor onze abonnees beschikbaar is, is het Mozaiekkanaal.Dit kanaal biedt een superhandige nieuwe manier van navigeren en geeft een praktisch overzicht van wat er op hetzelfde moment op diverse zenders te zien is. Ook kunt u een favorietenlijst aanmaken op dit Mozaiekkanaal.

  Handleiding mozaiek downloaden

TV Menu Uniek mozaiekkanaal

Glasvezel beschikbaar?

Uw woonplaats

Onze overstapservice

Wij helpen u graag met overstappen. Zo is de stap naar glasvezel snel gemaakt.

Lees meer

Vragen of aanmelden?

Bel ons

076 - 750 16 20

Openingstijden

Ma-Vr van 9.00 - 21.00
Za 10.00 - 17.00
Zo (alleen voor storingen) 10.00 - 17.00

 

Twitter