Oplevercheck

Wordt glasvezel in uw woonplaats aangelegd? Heeft u diensten aangevraagd bij Concepts of bent u dat van plan? Dan kunt u hier de verwachte leveringstermijn opvragen.

Leveringstermijn

De aanleg van het glasvezelnetwerk is in volle gang. Stad voor stad worden woningen aangesloten op het netwerk van de toekomst. De leveringstermijn van onze diensten is afhankelijk van de locatie waar u woont.

Aan de hand van uw postcode en huisnummer bepalen wij zo nauwkeurig mogelijk vanaf wanneer u gebruik kunt maken van onze diensten.

Deze gegevens worden niet opgeslagen of gebruikt voor andere doeleinden.

De oplevering, stap voor stap

Glasvezelaansluiting

Netwerkeigenaar Reggefiber is verantwoordelijk voor de aanleg van het glasvezelnetwerk in uw straat, en de aansluiting in uw woning. Daarnaast verbinden zij de aansluiting met de wijkcentrale.

Voor meer informatie over deze werkzaamheden verwijzen wij u naar de website van Reggefiber.

 
 

Concepts levert haar diensten over het netwerk van Reggefiber.

Glasvezelmodem

Zodra Reggefiber de aansluiting heeft opgeleverd en de wijkcentrale gereed is, neemt de aannemer contact met u op voor een afspraak. Tijdens deze afspraak zal een monteur het glasvezelmodem in uw woning plaatsen.

Activatiedatum

Enkele dagen na de afspraak ontvangt u schriftelijk de exacte activatiedatum van de door u gekozen diensten. In deze brief vermelden wij ook uw gebruikersnaam en wachtwoord voor 'Mijn Servicepunt'.

Installatie van uw apparatuur

Heeft u aangegeven gebruik te willen maken van de installatieservice? Onze installateur neemt dan contact met u op voor het maken van een afspraak.

Interactieve TV ontvanger HD

Heeft u de digitale televisie besteld? Dan ontvangt u de vereiste Interactieve TV ontvanger HD omstreeks 10 dagen vóór de activatiedatum.

Activatie diensten

Op de aangekondigde datum activeren wij de door u gekozen diensten. Hiervan kunt u direct gebruik maken.

Nummerbehoud

Indien u heeft aangegeven dat u een telefoonnummer wilt behouden, dan zal dit nummer in de loop van de dag automatisch beschikbaar zijn via uw glasvezelaansluiting.

Vragen of aanmelden?

Bel ons

076 - 750 16 20

Openingstijden

Ma-Vr van 9.00 - 21.00
Za 10.00 - 17.00
Zo (alleen voor storingen) 10.00 - 17.00

 

Twitter